De mannen van Elmos ontvingen vrijdag de jongens van Malle. De talrijke supporters die eerst al op het VIP festijn lekker hadden gegeten hoopten op een spetterende wedstrijd. Coach Gessner kon niet rekenen op de geelgeschorste Bouyakoubi.
De wedstrijd werd gestart en meteen zagen we een verdedigend Malle dat hoopte om een puntje mee te nemen. De thuisploeg was geduldig en bouwde de ene na de andere aanval in elkaar. In de tweede minuut stuurde Ajouaou de bal naar El Kharroubi maar deze besloot net naast. Malle kon enkel dreigen op een vrije trap van Didi. Na acht minuten klom Real op voorsprong. Mouhcine met de actie en hij legde bal opzij voor Kherouach die de 1-0 knap op het bord zette. Zevende minuut Ajouaou schiet tweede paal en El Kharroubi komt millimeters tekort om de score te verdubbelen. Na tien minuten weer een mooi samenspel van de thuisploeg en Kherouach scoort de 2-0. Real domineert en enkel de keeper voorkomt dat de score verder uitloopt. Na 14' is het weer raak. El Kharroubi besluit eventjes te dollen met de verdediging van de bezoekers en geeft de assist naar Kherouach die een echte hattrick scoort. 3-0. Met deze stand gaan we rusten.
Tweede helft zelfde beeld. Real krijgt heel veel kansen en verwent het talrijke publiek. In de 22e minuut volgt de 4-0 na een solo van Mouhcine. De forfaitcijfers volgen snel want een minuut later doet Mouhcine dit nogmaals over. 5-0. Malle kan dan nog milderen. Dahmani scoort op corner met een knap afstandsschot de 5-1. Een aanval El Kharroubi- Kherouach –El Kharroubi en deze laatste maakt er 6-1 van. In de 35' scoort dribbelwonder Ajouaou de 7-1. Nog twee minuten te gaan en een 10-meter voor de thuisploeg, keeper Morad Talhaoui achter de bal. Deze trapt de bal snoeihard binnen en zorgt voor de 8-1. Malle scoort ook nog na opnieuw een mooie corner via Didi en zet zo de eindstand op het bord. Met een geslaagde VIP avond, een heel talrijk opgekomen publiek en een verdiende overwinning voor Real werd er tot in de vroege uurtjes gevierd.

Speelden voor Real Noorderwijk: Davy Van Bael, Morad Talhaoui, Marouane Abderrahim, Abdullah Kherouach, Abderahim El Kharroubi, Hicham Salah, Yassin Bouyakoubi, Yassin El Makrini, Ahmed Ajouaou, Mouhcine Zerouali, Ward Vivijs en Yannick Scheerens.

Doelpunten waren van: Zerouali (2), El Kharroubi, Kherouach (3), Ajouaou, Talhaoui

verslag; Gino Vervoort/Real Noorderwijk/Nnieuws.be.